Couture Paule staat voor vakmanschap!

Het kiezen van een bruidsjurk is pure emotie, waarbij wij je graag begeleiden met onze jarenlange ervaring. Bij Couture Paule wordt voor iedere bruid de tijd genomen. We luisteren met veel plezier naar je wensen!

We staan dicht bij onze bruiden en bieden een brede waaier aan verfijnde collecties aan in onze winkel. Je kan bij ons terecht voor een ruim gamma aan jurken, gaande van een klassieke snit tot hedendaags en modern. We richten ons niet enkel op bruidsjurken maar hebben ook oog voor detail. Daarom kan je bij ons ook alle accessoires vinden die je look helemaal afmaken, gaande van schoenen tot juwelen, sluiers en zelfs bloemenkroontjes!

Bij Couture Paule zijn we dynamisch en hebben we een fantastisch en gemotiveerd team om bruidjes een uitstekende service te geven. Samen met jou gaan we op zoek naar je gedroomde bruidsjurk en dat alles in een rustig en warm kader. Jij staat bij ons centraal en we luisteren met veel aandacht naar je wensen! Kortom, Couture Paule is een vertrouwd adres dat al decennia lang verschillende generaties bruiden betovert!

Maak snel je afspraak telefonisch op 089/46.22.07 of online via de knop onderaan deze pagina en ontdek zelf wat onze winkel zo uniek maakt!

Veel liefs,

Couture Paule

Els - Couture Paule

Els
Verantwoordelijke