Het geheim achter de collectie van Rembo Styling

Dynamisme, durf maar vooral creativiteit. Een trouwjurk is pure emotie. Zowel voor de designer als voor de bruid. Daarom krijgen de ontwerpers bij Rembo Styling creatieve vrijheid. Iedere jurk wordt met passie ontworpen in België en met veel liefde geproduceerd in Portugal. Bij Rembo Styling wordt er gefocust op innovatie. Door alles binnenshuis te houden kunnen ze alles controleren tot in de kleinste details en laat dat nu net zijn wat bij hen het verschil maakt. Jouw trouwjurk is op ieder moment in handen van gepassioneerde mensen die eraan werken met liefde voor het vak. Een bruidsjurk van Rembo Styling omarmt een bruid haar wensen en haar persoonlijkheid.

Op zoek naar jouw unieke bohemien trouwjurk? Stop dan met zoeken en kom kijken in onze winkel naar wat Rembo Styling te bieden heeft!
Hierbij een kleine impressie van enkele modellen die beschikbaar zijn in onze winkel. Kom zeker een kijkje nemen in onze winkel want daar is de keuze veel ruimer!

Collectie 2020

Voor Rembo Styling moet bruidsmode modieus zijn. Daarom opteert Rembo Styling ieder jaar weer voor innovatie. Als trendsetter durven ze risico’s te nemen. Daardoor kunnen ze bruiden blijven verrassen met nieuwe creaties die ze voordien nog nooit gezien hebben. Voor de collectie 2020 kan je bij Rembo Styling jurken in sterke kanten terug vinden gecombineerd met speelse rokken in chiffon of crepe. Om het geheel wat stoerder te maken kan je vaak een split vinden in de rokken van Rembo Styling! Daarnaast focust het merk voor de collectie 2020 op spraakmakende ruggen…