Een Belgisch merk dat staat voor gesofisticeerde en elegante jurken.

Op en top vrouwelijk met een vleugje romantiek waarbij een goede pasvorm centraal staat. Een jurk van Marylise staat voor hoge kwaliteit en stelt nooit teleur! De missie bij Marylise is het ontwerpen van unieke jurken die passen bij de ‘once in a lifetime’ belevenis van hun bruidjes. Dankzij hun 90 jaar ervaring in de bruidsmode zijn ze erin geslaagd een unieke vakkennis op te bouwen die hen in staat stelt de perfecte pasvorm te creëren. Marylise staat garant voor innovatieve ontwerpen in de hoogste kwaliteit! Om hun positie als trendsetter te vrijwaren heeft Marylise recentelijk een creatief laboratorium geïncorporeerd in hun ontwerp departement. Een plaats waar alle creatieve magie plaats vindt! 

Bij Marylise zijn ze ervan overtuigd dat het combineren van verschillende creatieve krachten leidt tot een sterker product. Werken met een team van 4 designers, ieder met hun eigen achtergrond en persoonlijkheid, verrijkt de wereld van Marylise enorm. Iedere ontwerper behoudt zijn eigen handschrift en methode, maar door de combinatie van deze verschillende stijlen komen ze steeds weer tot een vernieuwende collectie. Hun creatieve dream team zorgt ervoor dat jij bij Marylise je ‘once in a lifetime’ jurk kan vinden. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om.

Hierbij een kleine impressie van enkele modellen die beschikbaar zijn in onze winkel. Een ruimer aanbod kan je bij ons ontdekken!