Het Nederlandse bruidsmodemerk Ladybird is altijd verrassend en origineel.

De trouwjurk omlijst het lichaam van elke bruid, accentueert de juiste punten en ondersteunt haar persoonlijkheid. Als je gaat trouwen is de trouwjurk van onschatbare waarde. Ladybird maakt bruidsmode voor de eigentijdse bruid. Een bruidsjurk met internationale allure! Elke bruid is uniek. De een voelt zich aangetrokken tot een ‘no-nonsense’ ontwerp zonder toeters of bellen. 

Men zegt dat een lieveheersbeestje geluk brengt, maar het kleine diertje staat ook symbool voor de liefde. De combinatie tussen geluk en liefde is precies wat Ladybird bruidsmode met haar trouwjurken overbrengt. Een bruidsjurk van Ladybird bruidsmode wordt met liefde ontworpen en gemaakt, omdat een bruid op haar speciale dag geen genoegen zou moeten nemen met minder. Geluk vind je op je trouwdag natuurlijk bij elkaar en daarom heeft Ladybird gekozen voor een lieveheersbeestje als symbool. Ladybird bruidsmode geeft aan elke trouwjurk een beetje extra geluk mee. Op deze manier wil Ladybird bruidsmode een bruidspaar veel geluk toewensen op hun trouwdag en in de liefde.

Hierbij alvast een kleine impressie van ons aanbod. Kom ons ruimer aanbod ontdekken in de winkel!

Collectie 2020

Voor de collectie 2020 gaat Ladybird voluit voor vrouwelijkheid en romantiek. Prachtige kanten worden gecombineerd met voluminieuze tulle rokken. Bij Ladybird wordt er gespeeld met transparantie maar we zorgen ervoor dat het allemaal heel subtiel blijft zodat je zonder nadenken van heel je trouwdag kan genieten!