Bij Couture Paule vind je een ruime selectie die we voor jullie hebben uitgekozen met nadruk op kwaliteit en vakmanschap.

Qua aanbod vernieuwt de winkel het gamma op regelmatige basis en richt het zich op Europese collecties waaronder de Belgische merken Marylise & Rembo Styling, het Nederlandse Ladybird, en de Spaanse merken White One en St Patrick. 

De finishing touch

Couture Paule biedt een unieke selectie juwelen aan van het merk N.M.K. Jewelry die speciaal voor onze bruidjes ontworpen werden. Verder vind je bij ons ook schoenen van Elsa Coloured Shoes en lingerie van Poirier. Passende sluiers voor onze jurken mogen uiteraard ook niet ontbreken.

Op maat van elke bruid

Leuke bloemenkroontjes van Bellaflora die zijn bij ons te verkrijgen. Zij kunnen ook steeds worden op maat gemaakt voor onze bruidjes! Dat alles in combinatie met ons persoonlijk stijladvies, maakt dat je bij ons met een gerust hart je droomjurk zal vinden!

Verschillende stijlen

Bij Couture Paule kan u verschillende stijlen terug vinden. We hebben de klassiekere jurken met een A-lijn, maar ook moderne lichte jurken kan je bij ons vinden. Ook voor korte jurken kan je bij Couture Paule terecht. Ideaal voor je burgerlijke trouw of indien een lange jurk niet helemaal je ding is!

Klaar om jouw droomjurk te ontdekken?