Unieke evenementen voor bruidjes

Tijdens dergelijk evenement staat telkens één van onze merken in de spotlight. We hebben op dat moment een ruimer aanbod van dit merk ter beschikking dan normaal waardoor je deze collectie ten volle kan beleven en passen bij ons gedurende dit evenement. We geven je extra informatie mee over het merk en zoeken samen met jou in de collectie welk jurk bij je past. Heb je voordien al een jurk van een merk gezien dat je zéker wil passen? Laat het ons dan even weten!

Dan zorgen we ervoor dat deze jurk zeker aanwezig is tijdens dergelijk event. Dé ideale kans dus om je afspraak te maken tijdens zo’n event indien je helemaal fan bent van een bepaald merk. Je kan je helemaal laten onderdompelen in de sfeer van het merk en wij zorgen voor een glaasje om het extra gezellig te maken.

Wij kijken er alvast naar uit je te ontmoeten! Staat er geen event op de planning? Vraag er spontaan naar en wij houden je op de hoogte van zodra er een nieuw event op onze planning komt te staan!

Trunk Show

14 & 15 Februari

Ctre Paule Trunk Show _White one
Ctre Paule Trunk Show - St Patrick

Op 14 & 15 februari heten wij u van harte welkom op onze trunkshow rond onze Spaanse ontwerpers San Patrick en White One! Beide merken worden in de kijker gezet tijdens dit unieke event en we voorzien jullie van gepast advies. Geniet van het extra ruime aanbod tijdens deze tweedaagse en laat je in de watten leggen met een glaasje en een hapje!

De plaatsen zijn beperkt om u een kwaliteitsvolle afspraak te garanderen.

De jurken van White One zijn romantisch. Ze zijn gemaakt van vloeiende en klassieke stoffen met ingewikkeld borduurwerk en kanten details die je vrouwelijkheid zullen benadrukken. De trouwjurken van St. Patrick zijn ontworpen voor hedendaagse bruiden die een moderne stijl waarderen, vooral wanneer het wordt gecombineerd met elegante details.

Ontdek de collecties van White One: https://www.whiteonebridal.com/

Ontdekt de collecties van St. Patrick: https://www.sanpatrick.com/

Maak je afspraak telefonisch op 089/46 22 07